Är du med i en bostadsrättsförening, idrottsklubb eller intresseorganisation?

Gör en stor insats för klimatet genom att skriva ett förslag om investeringar i solenergi och batterilagring. Tänk att du har flera hustak du kan klä med solpaneler, ditt hem (vare sig det är höghus, villa eller radhus) men också på klubblokaler och föreningshus.

Håll det enkelt

I inledningsskedet, när du presenterar idén, är det bäst att vara kort och koncis. Om klubben hoppar på idén kan du utveckla och fylla på. Men när du skickar detta är det första gången de andra hör idén. Så gör det enkelt för dem att fatta beslut genom att presentera en enkel klar idé utan krusiduller. Ta dem du talar till på allvar.

Nåt åt det här hållet👇🏽

Hej! Jag tycker att vår förening ska göra en insats för klimatet och satsa på solenergi och batterilagring. Förutom en bättre framtid för våra barn innebär satsningen att föreningen får mer förutsägbara och stabila energikostnader.

Föreningen har två lokaler med goda förutsättningar att producera elektricitet från solljuset. 

Jag föreslår att vi lägger en del av budgeten till detta och ställer gärna upp som projektledare. 

soliga hälsningar...

Nästa steg

Lämna ett svar