Ett friare liv eller fortsätta föda beroendet?

Om jag fick en miljon för att påverka opinionen mot kol, olja och gas då skulle du få se något sånt här på reklampelarna. Enkelt, emotionellt och med en klar moral. Bensin är ett beroende, något som gör dig svag och som du vill ta dig ifrån.

1 kommentar

Lägg till din

[…] Den spännande fortsättningen! Om jag fick en miljon för att påverka opinionen för solenergi skulle det handla om frihet. Enkelt, emotionellt och med en klar moral. Med solenergi minskar beroendet av stora elbolag, av bränslen och det nationella elnätet. Hushållens kostnader blir förutsägbara och familjer får större möjlighet att forma sin energiförbrukning, till exempel i samarbete med grannarna. Framförallt minskar solenergin skadliga utsläpp och gör naturen friskare vilket gör allt liv friare, inte minst våra barn som får levare friskare liv. […]

Lämna ett svar