För dig som börjat fundera på julklappar

Du har säkert redan tröttnat på tjatet om att spara i solceller, att flytta dina pengar till ETC Sol som bygger solpaneler för dina pengar samtidigt som du tjänar två procents ränta. Men det är verkligen en bra idé och du flyttar pengarna bort från de stora bankerna och minskar deras kontroll över din och landets ekonomi.

Till dagens tips! Förra julen gav jag mina barn i present hundra kronors sparande i solenergi varje månad. Praktiskt görs det med ett konto som jag har hos ETC Sol med autogiro varje månad. De får ett litet sparkapital som långsamt växer, som givetvis kan fyllas på av mormor, vänner o släktingar, men framförallt som bidrar till att bygga solpaneler så att de gör något för att lösa klimatkrisen, något som alla behöver göra och känna.

1 kommentar

Lägg till din

Lämna ett svar