Häng på det fria samtalet om #solpaneler, #kärlek och #energilagring på Mastodon

Uppväxlingen till solenergi, vindkraft och batterilagring kommer ske vare sig fossilindustrin eller oljestater vill det eller inte. Frågan är hur fort det kommer ske och det är något du kan påverka.

Din röst kan få fler BRFer att sätta upp solceller på hustaken, fler företag att ersätta sina oljepannor med luftvärmepumpar och fler kommuner att investera i en friare framtid med vindkraft och batterilagring. Du kan göra din röst hörd på många sätt, med kommentarer, gillanden och delningar på Facebook, tweets och retweets på Twitter eller go oldschool och skriva på din egen blogg.

De som följt Grow vet att vi finns på ett några plattformar, här på webben growsverige.se, i Facebookgruppen och på Twitter. Efter Elon Musks förvärv av Twitter har människor funderat över alternativ och en hel del har hittat till Mastodon, en fri och öppen plattform med Twitterliknande funktionalitet. Om du använder Mastodon kan du snacka med Grow via Mastodon och givetvis delta i samtal med tusentals andra naturvänner och aktivister.

För tillfället är Grows Twitter- och Mastodonflöden sammanlänkade, det som dyker upp på den ena plattformen syns även på den andra.

Med Mastodon har vi i miljörörelsen ett ramverk som vi kan forma för att samtala fritt och effektivt, på de villkor vi fastställer, för att hjälpa både oss själva och varandra. Internet är konstruerat på ett sätt som kan främja frihet, jämlikhet och vänskap. Men många webbtjänster och mobilappar försöker låsa in sina användare, dela upp dem, ge några få en megafon medan de förpassar andra till isolerade hörn utan kontakt med en enda katt. Skaffa ett Mastodonkonto idag och börja skifta samtalet till naturens fördel.

Grow på Mastodon
https://mastodon.se/@grow

Lämna ett svar