Grow hjälper dig att sätta igång en rörelse

En tanke med Grow är att inspirera fler att agera för klimatet. Och idag när Lotten frågade vad som görs för att rädda den biologiska mångfalden, ekosystemen och kretsloppet

SvDs ekonomisidor var länge de mest optimistiska man kunde läsa, d.v.s. där fanns det människor som tog till sig forskarnas rön ang klimatet och började göra vad som måste göras. (En del finns nu med i rörelsen We don’t have time.) Men hoten mot den biologiska mångfalden, ekosystemen, bekämpas inte där. Var ser vi hoppet när det gäller de hoten?

Lotten i Facebookgruppen

fick jag tanken att vi skulle behöva ett Grow även för det. Likaså för jordbruk och skogsbruk och en del annat. Jag har dock ingen koll på de ämnena och tror det blir bättre när någon ägnar sig åt en fråga 100%.

Men det jag har koll på och kan hjälpa till med är upplägget som jag använder för Grow.

Så om någon går i tankarna att starta en gräsrotsrörelse hjälper jag gärna till och berättar hur jag gjort, verktyg och metoder jag använder och vad den långsiktiga planen är. Det jag kommer på spontant är

Skicka ett mejl till rikard@growsverige.se eller ta upp det i Facebookgruppen eller på Mastodon.

1 kommentar

Lägg till din

Lämna ett svar