”Pappa, har du superkrafter?” ”Naturligtvis”, svarar Zelenskyjs rollfigur och gör en konstpaus innan han fortsätter: ”Du.”

”Jag tror, med hela i mitt hjärta, att det här är en man av kärlek, intelligens och mod. Och jag tror fortfarande att det mest kraftfulla vapnet på jorden är att leda med kärlek.

Dagens Nyheter: Sean Penn: ”Jag gillar inte att en läskig liten mobbare hotar Zelenskyj”

Inte en energifråga men samma synsätt som fri energi bygger på, kärlek. Sean Penn och Volodymyr Zelenskyj har rätt i att vi underskattar kärleken och omtanken. Att samhället idag är fyllt med rädsla beror inte på brist på kärlek, det beror på att vi släpper in rädslan och låter den dominera. Vi kan på istället fylla varandra med välvilja och visa att vi bryr oss om varandra. Uttryck kärleken på ditt sätt, med barnvagn på stan, med kulturpedagogik eller solenergi.

Vi har en stor fördel i detta arbete för vi är många fler som känner kärlek och solidaritet med människor än de som vill rasera systemet och tjäna på andras ruin, det som avgör är om vi uttrycker våra känslor och tankar.

Lämna ett svar