Har du en vision för en grönare framtid?

Du kan utforma en vision för något som hjälper klimatet. Människor behöver veta vad vi ska göra, vad vi kan göra! Din fantasi sätter gränserna och dina vänner kan se till att idén når ut. Det kan handla om

Öken som blir en skog

En kryddträdgård eller kolonilott, kanske en solarpunk-variant👇

Klimatpositiva hus

Full Size 3D-Printed Wind Turbine

Förpackningar

Världen behöver dina idéer! Skissa, skriv, rita, designa och berätta för oss andra. Tillsammans skapar vi samhället!

1 kommentar

Lägg till din

[…] Du kan utforma en vision för något som hjälper klimatet. Människor behöver veta vad vi ska göra, vad vi kan göra! Din fantasi sätter gränserna och dina vänner kan se till att idén når ut. Världen behöver dina idéer! Skissa, skriv, rita, designa och berätta för oss andra. Tillsammans skapar vi samhället! […]

Lämna ett svar