1400 solpaneler på taket till kongresscenter i Manhattan

Mitt på Manhattan i New York ligger Javits Center, en enorm konferensanläggning som satsar stort på hållbarhet. Taket är täckt med sedum som nyligen kompletterats med New Yorks största solcellspark på hustak. 1400 solpaneler har monterats och kopplats till en 3,5 megawatts batterianläggning som lagrar elektriciteten.

The landmark project at the 3.3-million-square-foot convention center comes as distributed solar is proliferating across New York state. Residents, communities and businesses have so far installed a total of 4 gigawatts of solar arrays, putting the state on track to exceed its goal of adding 6 gigawatts of distributed solar by 2025, according to the office of New York Governor Kathy Hochul (D).

Canary Media: Manhattan’s largest rooftop solar array is about to come online

Microgrid Knowledge: Look to the rooftop for the real show at this Manhattan convention center

Canary Media: Manhattan’s largest rooftop solar array is about to come online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *