Grows nyhetskällor 2022

Jag tror vi bygger ett bättre samhälle genom att dela prylar, information, verktyg och mer. Det hjälper oss inte bara utföra enskilda åtgärder utan även bygga tillit mellan människor och stå på varandras axlar och nå längre. Därför är informationen här på growsverige.se licensierad för återanvändning. Och därför försöker jag göra det så enkelt som möjligt för dig att ta del av informationen som Grow publicerar. Tillsammans tar vi ansvar för att skapa ett bättre samhälle och visar med konkreta handlingar att vi bryr oss om varandra.

Och nu 👇🏼 dagens inlägg 👇🏼

För lite?

För dig som tycker att två energinyheter om dagen är för lite 😂 här är mina spännande källor

För mycket?

För dig som tycker att två energinyheter är mer än tillräckligt 😂 kanske föredrar du att istället kolla in growsverige.se nån gång i veckan, månaden, året…ja när du vill. Där har du även alla inlägg samlade i en lång torr och praktisk lista men också uppdelat i kategorier

Kategorier

RSS

Om du använder en nyhetsläsare (rss) kan du prenumerera på vilken kategori du vill. Lägg till /feed efter kategoriadressen, till exempel batterilagring

https://growsverige.se/category/batterilagring/feed/

Sociala medier

Givetvis finns Grow på Twitter @GrowSverige, testar TikTok @growsverige, Facebookgruppen och några stackars foton på Instagram.

Fotografier

De flesta foton kommer ifrån Pixabay, Pexels eller Openverse. Ibland fotar jag själv.

En rolig sökning du kan göra med alla webbsajter är Googles bildsök. Fyll i * (som innebär att de söker efter allt) och sen site:growsverige.se (eller vilken sajt du nu är intresserad av). Då får du upp alla bilder Google har sparat från just den sajten. Klicka här så får du se alla foton från growsverige.se

och resultatet blir så här fast du kan skrolla och skrolla, finns massor av foton 🙂

Böcker

Två rekommendationer

Electrify av Saul Griffith

Rethink Energy av Tony Seba (pdf)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *